Is -och fysläger i Spanien 

Ja vad gör man när man inte får tag i is i Sverige? Jo man drar till Spanien för att träna ;) Vi är fyra tjejer och en tränare med från klubben och vi bor i mina föräldrars hus i Neja, som ligger vid solkusten utanför Malaga. 

Igår hade vi sol och 30 grader men idag regnar det så idag blir det lite shopping mellan passen :) ishallen vi tränar i ligger i Malaga och fysen kör vi vid huset eller stranden. Intervallträningen på stranden igår var inte nådig. Men vi avslutade med ett dopp i havet så det var riktigt skönt. Annars mellan passen så solar och badar vi eller spelar tennis och pil, så det går ingen nöd på oss. Vi kör två timmar is på morgonen och sedan fys på gymmet och efter det ett pass till på kvällen, så man är rätt trött redan efter två dagar. Men det blir en perfekt uppladdning inför sommarens läger!

Hoppas ni har det bra! 

☀️

   
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s