Home sweet home

Sitter på tåget påväg från Köpenhamn till Helsingborg. Vi sitter i tysta avdelningen, så tyst och skönt så man blir alldeles sömning.. Snart så är jag hemma hos mina älskade grabbar igen :-) Andreas är iväg på galej så det blir en mysig kväll tillsammans med djuren istället.  Denna veckan så är det som sagt mina tre sista dagar på praktiken. Och sedan är jag ledig bortsett från ett seminarium på torsdag.Uppsatsen som ska vara inne den 8e är gjord för länge sedan så behöver inte lägga en massa tid på det. Såå skönt :) varför har jag aldrig varit i tid med saker innan? Haha!  Hoppas ni haft en fin helg! Vi verkar ha tagit med oss solen tillbaka ;)

Groupie på takterrassen  

Så fint när vi tänder poolen på kvällarna

Jag och Helena   

         

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s