Sneak peak

Här kommer en sneak peak på hur min nya dräkt till Fantomen på operan ska se ut. Kommer bli hur bra som helst tror jag. Jag och min tränare var hos Manette som syr dräkterna för några veckor sedan, hon är så himla duktig så jag väntar med spänning till första provningen :)) Klänningen kommer inte att vara svart utan den kommer att vara vit precis som min förra, bara lite snyggare ;)

IMG_5754

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s