Semester i Spanien ☀️

Sitter på flyger som för övrigt är 40 minuter försenat,.. Men vad gör väl det när man snart är i huset i Spanien med världens härligaste brudar!! Jag och Ida sitter på flyget nu och resterande kommer imorgon. Ska bli underbart! :-) Trots att vi checkade in tillsammans två timmar INNAN avgång så sitter jag på 18A och hon på 9A det var tydligen så nära som det gick att komma varandra, haha! Ska försöka sova på planet då jag enbart sov tre timmar inatt. 

Gjorde fystester igår som gick bra. Ska göra igen om en vecka så hoppas på att slå pers då :-) Känns riktigt bra för att vara den här tidpunkten på året! För tre år sedan klarade jag inte ens av en promenad på 20 minuter utan att bryta ihop och idag kan jag köra ett helt program. Förbättrade mig med 50kg i knäböj på ett år efter att jag började få krafterna tillbaka och fick en medicin som fungerade så jag kunde börja träna igen, helt galet egentligen Det har varit tufft som sjutton men det går sakta men säkert framåt! Frisk blir jag aldrig och ju mer jag tränar desto sämre mår jag tyvärr men jag vägrar ge upp innan jag har nått min topp! Tack vare en super klubb och super tränare så är det roligare än någonsin att träna igen :-) 

Kram på er alla!

   
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s