Helg 🌟

Hej pÄ er!

Nu Ă€r andra lĂ€gerveckan avklarad. Tog husbilen hem till Helsingborg tidigt imorse och ligger nu som en padda i soffan. Helt slut! Började veckan med en ordentlig förkylning men mĂ„r redan mycket bĂ€ttre. Gjorde en grym trĂ€ning igĂ„rkvĂ€ll. Skulle testa lite 2A+3S och satte tvĂ„ klockrena efter varandra. Blev helt chockad, haha! Ska testa igen nĂ€sta vecka och förhoppningsvis fĂ„ det pĂ„ film. Manette som syr mina konstĂ„kningsdrĂ€kter kom till lĂ€gret igĂ„r, sĂ„ jag provade min nya lĂ„ngprogramsklĂ€nning. Kommer bli sĂ„ himla fin 👏 

Planerna för helgen Ă€r att ta det relativt lugnt och ladda batterierna inför tredje lĂ€gerveckan som börjar nu pĂ„ mĂ„ndag. Blir middag ute ikvĂ€ll med ett gĂ€ng och morgondagen Ă€r fortfarande oplanerad. Hoppas pĂ„ fint vĂ€der ☀ 

Ha en jĂ€tte fin helg! 

  
Att komma hem till denna killen alltsĂ„ <3 

  

IgĂ„r nĂ€r gymmet var stĂ€ngt sĂ„ fick jag lĂ„na Helena istĂ€llet ✌


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Ansluter till %s