Malmöläger

Hej på er,

Var ett tag sedan jag uppdaterade sist. Har haft lite välbehövlig semester hemma med familjen på ön i Enköping. Såååå härligt 💪 I måndags denna veckan så startade läger nr 2, som är i Malmö. Går helt okej tycker jag, långt ifrån toppform men en liten bit på vägen iaf. Igår så köttade jag och Ondrej program. 3 korta och 3 långa åkte vi (dock bytte jag ut alla hopp mot 2A) och jäklar vad jobbigt det var. Men ska jag vara i form till landslagslägret vecka 34 så finns det inga genvägar. 

Minns ej om jag skrivit det tidigare men jag byter endast kortprogrammet i år och behåller mitt långprogram, fast med en nu dräkt. Det känns väldigt bra att enbart byta det ena så jag får ordentligt med tid till att jobba med mitt korta. 

Nej nu blir det promenad med hundarna och sedan är det dags att bege sig till Malmö för att träna is. 

Ha det så jätte bra :-) 

   
    
    
   

Annonser

4 thoughts on “Malmöläger

 1. Hej!
  Du skrev förut till mig att dina föräldrar hade skilt sig.
  Ni har nu varit hela familjen ute på en ö tillsammans.
  Har dina föräldrar blivit ihop igen? <3

  Gilla

   1. Du behöver inte svara om du inte vill :)
    Men det är en sak jag undrar över

    Dina föräldrar är skilda. Att det är sams trots skilsmässa är bara bra (Y).
    Men något som jag inte förstår är att de åker på semester tillsammans på samma ö.
    Och delar stuga med varandra – Det ser jag som att man fortfarande är kära i varandra.
    Varför skilde de sig?

    Gilla

   2. Mina föräldrar äger ön båda två och husen som finns där, så det är inte så att de åker på semester bara de två. Både mamma och pappa har nya respektive och vi alla kan umgås, vilket är en otrolig lättbad :-) De skiljde sig för att de nog insåg att de inte längre var kära och att de hade växt isär.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s