Sol och hemmaträning 

Sjukt underbart väder och så härligt att få träna i Helsingborg och slippa all pendling. De senaste dagarna har jag tränat, umgåtts med vänner och hängt i solen och även badat med hundarna. Allt rullar på så himla bra för tillfället. Börjar komma i allt bättre form också så det känns bra, dock är det skönt att det är ca 5 veckor kvar till min första tävling 😚 

Har precis kört intervaller och badat med en vän och nu blir det promenad med grabbarna och sedan iväg på spelkväll med mina brudar ✌️

Hoppas ni alla mår bra! 

  
Malwin älskar att få bära saker och jag behöver inte oroa mig för att någon snor min plånbok 👌 haha!

  

 
 

Annonser

2 thoughts on “Sol och hemmaträning 

  1. Håller tummarna för dig och hoppas verkligen att du får representera Sverige på EM i år! Vet att jag inte är den enda som står bakom dig och hoppas att det ska bli en fantastisk säsong för dig! :) Hela konståkningssverige hejar på dig. Kör hårt och lycka till!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s