Med målet i sikte 

Hej kära läsare!

Dags för mig att sova egentligen. Ska upp tidigt imorgon för att träna. Är så trött så jag konstigt nog inte kan sova.. Den här sommaren har jag tränat hårdare än vad jag gjort sedan 2008 då jag blev sjuk. Kroppen är riktigt trött nu men snart lättar vi på träningen. Missar allt färre träningar pga av min sjukdom. Om det är ett resultat på att jag blivit lite friskare eller om jag blivit ännu bättre på att bita ihop det vet jag inte men oavsett så är det så viktigt att inte missa lika många träningar som jag gjort de senaste åren. Min tränare brukar fråga mig varje dag hur jag mår när jag kommer till träningen och mitt standard svar är nog ”träningsduglig”, haha ✌️Det är en hårfin linje, att balansera träningen med min sjukdom. Inte träna för mycket för då blir jag sjukare men samtidigt inte träna för lite för då drar mina konkurrenter ifrån. Ibland får jag frågan vad det är som driver mig. Svaret är enkelt: för att det är  det bästa jag vet och för att jag haft målet att tävla mästerskap sedan jag var liten! En stor anledning till att det är så fruktansvärt roligt att åka igen är för att Helsingborgs klubb är bland det bästa som hänt mig, härliga klubbkompisar och fantastiska tränare ⭐️ 

Nä nu måste jag sova. Natti 🌙

  

Bild på mig och vackra Malin ❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s