Söndag

Hej på er!

Ja denna veckan vill man bara glömma. Tji fick jag som sa att jag missat så få träningar på sistone. Missat fyra dagars träning denna vecka.. MEN vilken tur att det var denna vecka och inte kommande. För på torsdag är det nämligen landslagsläger 😁 Ska prova mina dräkter imorgon kväll så dem är redo tills vi åker. Ska bli sjukt spännande! Såå fina båda två 👏 

Idag är det lite sämre väder så jag passar på att gå långpromenad med vovvarna nu på dagen redan. Annars idag så blir det mest att ta det lugnt och sedan ikväll spåra med Andreas och grabbarna. Sjukt kul! 

Ha en fin söndag!

   
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s