Tävlingsdags

Då är det snart dags för första tävlingen för den här säsongen. Det blir en elitserietävling i Luleå. Ska bli skönt att få checka av formen lite inför de internationella tävlingarna. Är inte i tävlingsform ÄN men det kommer och det blir perfekt att mjukstarta med en elitserietävling :) Ser fram emot helgen!

Annars så rullar allt på här hemma,  jag prioriterar träning och hundar just nu och tar skolan så gott jag hinner. Har bara föreläsningar just nu som inte är obligatoriska så jag slipper kompletteringar, så det är skönt :) Så i pauserna hemma så sitter jag och skriver på min uppsats om samverkan mellan Kriminalvård och Socialtjänst. Riktigt intressant faktiskt!

Nu ska jag storstäda, hör och häpna och sedan väcka Andreas för att bege oss ut i skogen med hundarna. Vid femtiden så ska jag på inredningsparty och efter det middag ute. Ledig från träning idag så försöker få ut maximalt av dagen ;)

Kram på er!

IMG_3374

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s