Första tävlingen för säsongen

Herregud vad jag är dålig på att uppdatera…

Iaf så tävlade jag säsongens första tävling för två veckor sedan. Jag gjorde ett helt okej kortprogram och ett långt under okej långprogram.. Men det var väldigt skönt att ha gjort första tävlingen och kommit igång ordentligt med säsongen och såklart var det roligt att få med sig en guldmedalj hem :) Efter tävlingen så känns det som att det verkligen lossnat. Åkte ett felfritt långprogram igår och hoppen blir allt säkrare, så det känns kanon!! Om lite mindre än en månad så är det dags för en internationell tävling i Nice. Har tävlat den många gånger och jag ÄLSKAR Nice så det känns super kul :D

Från och med imorgon så ska uppdatering bättras :)

Hoppas ni alla haft en underbar helg hittills!

linnea

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s