Härliga tisdag

Hej alla!

Igår vaknade jag av en ordentlig låsning i ryggslutet. Stapplade mig iväg till skolan för ett sjutimmars seminarium, som gick över förväntan. Om en vecka får jag reda på om mitt paper är godkänt.. Alltid lika jobbigt att invänta resultat. Vore så skönt att slippa komplettering då vi snart kör igång med c-uppsatsen. Det känns så overkligt att jag går ut nästa sommar.. Så glad att jag lyckats kombinera 100% universitetsstudier tillsammans med min satsning på konståkning :)

Nu är det dags för första passet idag. Låsningen är lite bättre så hoppas att det ska gå att träna på som vanligt :)

Ha en fin tisdag!

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s