Mitt sätt att koppla av

Mitt sätt att komma iväg från all stress vad det gäller skola och träning, är att åka ut i skogen några timmar med ett gäng hundar. Avkoppling deluxe! Plus bra återhämtning för kroppen ;)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Nu är det dags för en snabb powernap innan det är dags för ispass nummer två. Första träningen gick bra, åkte hela långprogrammet och tränade på 2A+3S efter. Helt galet att jag idag till och med kan träna EFTER att jag åkt hela programmet. Det var många år sedan kroppen klarade detta. Stolt över alla framsteg. Ibland kan dem te sig små men när jag tänker tillbaka så är jag glad att jag överhuvudtaget är kapabel till att fortsätta med min dröm :)

Natti

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s