En vecka kvar till NICE

Hej bloggen!

Nu är det bara en vecka kvar tills jag åker till Nice för att tävla. Har legat hemma sjuk men börjar känna mig lite bättre nu iaf. Så ska nog vara helt frisk tills tävlingen. Både mamma och Sten kommer och tittar så det ska bli super kul! Kom på idag (!!!) att min pass gick ut i september, så körde till Polisstationen tidigt imorse och fixade ett nytt och de garanterade mig att det skulle komma nästa torsdag senast. Ko lugnt jue!! Eller hur? haha! Det är väldigt typiskt mig att vara så här slarvig men ingen skada skedd så länge jag får passet i tid! I värsta fall hade jag kunnat åka till Malmö på torsdag för att fixa ett provisoriskt pass.

Idag ska jag försöka träna ett lugnt pass och sedan har en vän inflyttningsfest ikväll som jag, om jag mår lite bättre, tänkte gå på :)

Tänkte jag skulle bli lite bättre på att filma lite snuttar på träningarna och lägga upp här, kanske kunde vara kul? :)

 

När man är för trött på kvällsträningen för att orka hoppa trippel-trippel så kan man leka lite med olika dubbel-trippel kombinationer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s