Härliga söndag

Började denna söndagen med en väldigt bra träning. Gick igenom hoppen och åkte lite program och allt satt som det skulle. Känns riktigt skönt inför Nice som är nästa helg. Man känner verkligen pressen på träningarna att hela tiden förbättra sig. De svenska åkarna som är ute och tävlar nu har åkt fantastiskt bra så det sporrar verkligen! Känns som konståknings Sverige blir bara bättre och bättre. Såå kul! Efter träningen idag så var jag tränare till vuxengruppen. Sjukt kul att få hjälpa till och att det är så många vuxna som vågar sig på att börja. Imponerande!

Idag är det sol och härligt ute så jag ska iväg till skogen med hundarna. Tänkte ta med lite matsäck och vara ute några timmar. Hoppas ni får en härlig söndag!

 


Super dålig kvalite på denna video ser jag.. Ska försöka ta med min systemkamera ibland på träningen istället för blir sämst med mobilen.. Idag tränade vi iaf lite nya och roliga ingångar till 3S. Kul med lite omväxling tycker jag.


Lägger in denna videon också. Mycket bättre kvalité :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s