Imorgon bär det av till Nice

Hej på er,

Imorgon så åker jag till Nice och min första internationella tävling för denna säsongen. Idag körde jag en riktig kanon träning så jag åker iväg med en go känsla i kroppen. Vi reser redan vid 07 imorgon och jag tävlar inte förrän på lördagen vilket gör att vi får en halv dag att bara spendera på stan :)

HÄR kan ni följa resultaten :) Kommer även lägga upp länk till live-stream om det finns någon.

Ha en fin kväll!

IMG_1903

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s