Jahapp….

Känslan när man åker felfritt är underbart och känslan när man åker katastrof är raka motsatsen och det enda man vill är att lägga sig under täcket och sura.. Typ så känner jag nu. Började med en bra kombination i programmet, bra känsla och ett bra självförtroende innan hopp nr två, men resulterar i en flopp istället och sedan så missar jag även min axel som jag aldrig missar och även piruetter och steg.. Försöker tänka tillbaka till då jag var i bra form och även då åkte jag alltid dåligt i början av säsongen så försöker peppa mig med att det är flera tävlingar kvar.. Fick ju ialalfall mer poäng än när jag var här för två år sedan och åkte ännu värre.. Om man ska se det från den ljusa sidan :P

Nej dags att sluta sura och ta nya tag. Imorgon så är det långa som gäller och då är det bara att köra på :) Ligger på 14e plats av 18 tävlande med 39 poäng och det är rätt tätt upp till 5-6 e plats så ska försöka åka upp mig några placeringar imorgon :)

Kram på er!

IMG_1000000799

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s