Tillbaka på bloggen igen

Hej kära läsare!

Fantastiskt att ni fortfarande klickar er in på min blogg med tanke på min usla uppdatering.. Efter SM som gick på hemmaplan i december så tappade jag lusten att uppdatera. Som många av er vet så var jag en av kandidaterna till en av EM platserna. Jag blev reserv och det gjorde att jag tappade lite motivation där ett tag. Jag har drömt om EM så otroligt många år och det tog hårt att inte få åka när jag var så nära. Dock så var Matilda Algotsson som fick platsen väl värd den och jag tyckte att förbundet gjorde ett rättvist val. OCH vilket EM hon gjorde!!

Iaf nu är jag tillbaka och fit for fight! Jag inledde säsongen med första tävlingen nu i helgen där jag slog personligt rekord i kortprogrammet ned 53.50 poäng. Hade två små missar i programmet men annars var det tiptop! I det långa programmet gick det dessvärre inte alls bra men det räckte till en förstaplats vilket var super skönt :) 135 poäng totalt och ett steg närmare en bra form. Kändes skönt att sätta landslagskriterierna igen! Om två veckor så är det Nordiska mästerskapen i Danmark så det är fullfart med träningen fram tills dess.

Hoppas ni hade en fin helg och en mysig alla <3 dag! Jag och Isabelle fick ett varsitt hjärta av vår tränare Lotta. Så himla fint! Det stödet som jag får av henne varje dag går inte att beskriva, tillsammans ska vi ta oss ännu längre!

12716119_1217477644933920_1341738219198197105_o

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s