Söndag

Hej på er!

Jag har precis ätit hemlagad pizza tillsammans med egengjord pizzasallad. Sjukt gott blev det 👌 Men var så hungrig så glömde att fota hehe! Annars idag så har jag tränat två pass, jobbat som tränare till vuxengruppen och gått på söndagspromenad i 2,5 h med ett 30-tal andra hundar.

I förrgår så knäckte jag min högerskridsko efter enbart sex veckor.. Som tur var kunde jag åka till Joanna på ishuset i Malmö igår och hon fixade ett par nya till mig. En smalare modell så förhoppningsvis ska denna hålla längre än vad mina föregående gjort. Rekommenderar varmt alla att åka dit om ni bor i närheten och behöver nya skridskor eller annan utrustning till isen. Grym service och perfekt slipning och montering! 👏

Idag provade jag iaf dem för första gången på isen och det kändes hoppfullt. Tror jag ska hinna åka in dem innan vi åker till Nordiska mästerskapen. Har ju hela tre dagar på mig, hehe 💪

image

image

image

                Bild från SM i Västerås

image

Från landslagslägret på Fuerte Ventura

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s