Uppdatering nya skridskor

Idag gick det riktigt bra på isen och jag känner mig hoppfull inför att hinna åka in dem :) Åkte lite program med tripplar idag och det kändes bra. Har inte hunnit prova öggel än dock men jag har ju bara det hoppet i långprogrammet så hinner förhoppningsvis få till den innan söndag! På torsdag bär det som sagt iväg till Danmark för att tävla Nordiska Mästerskapen. Är sjukt glad över att jag fått en plats och ska verkligen köra järnet. Känns super skönt med ett personbästa i bagaget sedan förra tävlingen :) Kommer lägga ut länk till resultat och livestream när det närmar sig!

Imorgon är det träning x2, skola och sedan bio som står på schemat. Vi ska se How to be single. Verkar så sjukt rolig, haha!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s