The Nordics

Imorgon bär det av till Danmark och Nordiska Mästerskapen. Idag provade jag trippel öggel för första gången med de nya skridskorna och det kändes bra. Så nu är jag redo för att fightas. Har inte suttit upp något placerings mål då jag inte vet hur konkurrensen ser ut. Men målet är åka två riktigt bra åk och ta mig över 140 poäng. Förra tävlingen så slog jag personligt rekord i korta och det skulle vara sjukt kul om jag lyckades med det även i långa!

Vi tävlar lördag och söndag och HÄR  här kan ni följa resultaten!

Har inte hittat någon länk till livestream än.. Så får se om de ens sänder det men jag lägger upp länken här i sådana fall :)

cropped-20140807-002428-1468610.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s