Sista dagen

Då är det bara två jobbpass kvar på detta läger. Har varit galet kul och åkarna har varit grymt duktiga 😊 Har även hunnit träna lite själv. Dock så händer samma sak varenda gång jag ger mig på att börja träna lite,  extremt illamående och ont i magen. Så trött på detta.. Hann iaf träna några pass och hoppa lite 2A och trippeltoeloop. Med nya skridskor och ingen is under fötterna sedan början av april så får jag vara nöjd med det. Åker numer på Edea Piano och är sjukt nöjd 👏

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s